2021-07-11 07:56:30• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Nyilas - Kalandvágyad olyan veszélyes vizekre hajt, ahol könnyen magával ragad az ár

Napi horoszkóp július 11-re a tizenkét csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.

A napi horoszkóp szerint nehezen találsz megoldást egy fontos családi problémára. De a partnered szüleit, rokonait ne vond be a döntésbe, mert most félre visz a sok tanács, eltérő nézőpont. Holnapra megérik benned a döntés.

 

Bika: IV. 20. - V. 20.

Egy meghitt barátság egyre mélyebb érzéseket kavar fel a lelkedben. Most viszont biztosra kell menned: csak akkor kezdeményezz, ha tényleg egészen biztos vagy  a vonzalmadban. A másik ugyanis még hevesebben érez irántad!

 

Ikrek: V. 21. - VI. 21.

Érdekes hírekre kapod fel a fejed. Egy téma most kihívásszerűen megszólít, pontosabban és közelebbről határozza meg, hogy miben hiszel, mit tartasz igaznak. Sokat fejlődik az önismereted, a személyiséged mostanság.

 

Rák: VI. 22. - VII. 22.

A tegnapi Rák-újhold hatására érzelmes és érzékeny hangulatban vagy. Az emberekkel a legmélyebb érzelmi alapon akarsz kapcsolatot teremteni. Javíthatod szerelmi életedet, lelki antennáid felfogják partnered vágyait és szükségleteit.

 

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.

A Mars vitára utal, de a veszekedés olyan, akár a biztonsági szelep: kiengedhetitek mindketten a gőzt. A bolygók rengeteg lehetőséget teremtenek ahhoz, hogy élvezd az életet, és ha szingli vagy, talán még egy új kapcsolat is alakulóban van.

 

Szűz: VIII. 23. - IX. 22.

Az újholddal új ciklus vette kezdetét. Összpontosítsd minden szellemi kapacitásodat arra a tervre, amely megalapozza a jövődet. Engedd, hogy a világmindenség adjon neked ihletet, és használd intuícióidat.

 

Mérleg: IX. 23. - X. 22.

Valaki, akivel eddig csak baráti kapcsolatban álltál, hirtelen lehetséges szerelmi partnert lát benned, és csak rajtad múlik, hogy mi lesz a dologból. A bolygók jelzése szerint remekül összepasszoltok.

 

Skorpió: X. 23. - XI. 21.

Egyre inkább hajlasz a kompromisszumra, mivel felismered, hogy egyedül nem boldogulsz. Nincs ebben semmi szégyen, nem kell magányos harcosként küzdeni. A másik is értékelni fogja, ha végre megbízol benne annyira, hogy segítséget kérj.

 

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.

Kalandvágyad olyan veszélyes vizekre hajt, ahol könnyen magával ragad az ár. Most biztosan nem kellene fejest ugranod egy kapcsolatba, adj időt a bizalom kiépülésére. Esélyes ez a kapcsolat, de csak akkor, ha lassan engeded magadhoz közelebb a másikat.

 

Bak: XII. 22. - I. 19.

Próbáld elvágni azokat a szálakat, amik a múlthoz kötnek, de már fékezően hatnak jelenlegi életedre. Ilyenek lehetnek például egy régi szerelem emlékei, a fájdalmas szakítás, amik komoly gátlásokat okoznak a mostani viszonyaidban is.

 

Vízöntő: I. 20. - II. 18.

Szeretnéd elfogadtatni magad a környezeteddel, visszaszorul benned az állandó lázadozási kényszer – igaz csak időlegesen. Saját magad lepődsz meg a legjobban, milyen nyugodalmas az életed, ha nem kell állandóan ellentmondanod.

 

Halak: II. 19. - III. 20.

A párod egyre inkább sürgeti a döntést egy kérdésben. De csak akkor mondj igent, ha tényleg azt akarod te is, amit ő. Most nem szabad az erődön felül költekezni. Különösen olyan nagyobb kölcsönt se vegyél fel, ami hosszú távra szól.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: